Bebeklerin Banyo Yaptırılması

27-11-2019 12:09
Bebeklerin Banyo Yaptırılması

İlk defa anne olanların korkulu rüyası bebeklerin banyosudur. Bebeğin burnuna su kaçırılması demek çocuğun rahatsız olmasına ve sağlık sorunu yaşayabilmesi anlamına gelir. Bu nedenle anne ve anne adaylarının çocuğun nasıl yıkanacağını bilmesi gerekir.

 

İki Kişi Birden Yıkayın

 

Bebeğinizi yıkarken yanınızda bir kişinin daha olması önemlidir. Herhangi bir sorun durumunda yanınızdaki kişi size destek olabilir. Bebek küvetleri banyo için idealdir. Bebeklerin oturabileceği ince bir file de banyonun daha konforlu geçmesine yardımcı olacaktır. Çocuk yıkanmadan önce suyun sıcaklığı kontrol edilmelidir. İdeal sıcaklık için suyu dirseğinizle kontrol edebilirsiniz.

 

Bebek Şampuanı Kullanın

 

Bebeklerin cildi hassas olduğu için onlara özel üretilen şampuan ve sabunun kullanılması önemlidir. Bir kişi bebeği tutup vücudunu ovalarken diğerinin sürekli olarak su dökmesi önemlidir. Bebeğin üşümemesi için ortam ısısının da dengeli olmasına özen gösteriniz. Dilerseniz bebek banyosunu yapmadan önce havlusunu kaloriferin üzerine koyarak ısınmasını sağlayabilirsiniz. Yaz aylarında bu tip önlemlerin alınmasına gerek yoktur.

 

Baş Aparatı Kullanabilirsiniz.

 

Bebeğin burnuna su kaçmaması için çiçek şeklinde satılan baş aparatlarını kullanabilirsiniz. Acemi annelerin tercih edebileceği baş aparatları suyun yüze dökülmesini engeller. Banyo bitiminde en son bir kez çocuğun başından aşağı su dökülebilir. ardından elinizde çocuğun yüzünü temizleyebilirsiniz. Bebeğinizi yıkarken boğumlarına da suyun değmesine özen gösteriniz. Aksi halde bu bölgeler pişik olabilir veya kokabilir. Bebeği tırnaklarını kesmek istiyorsanız banyo sonrası ideal zamandır.

%100 Organik
Tüm Ürünlerimiz Organikdir.
Kapıda Ödeme
Kapıda Nakit veya Kredi Kartı
Güvenli Alışveriş
Bebegen olarak %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.
Kredi Kartı
Kredi Kartı ile Alışveriş ve Taksit İmkanı
İade Değişim
7 Gün içerisinde değişim fırsatı.
Yerli Üretim
%100 Yerli ve Milli Üretim Garantisi
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.