BEBEK GİYİM ÜRÜNLERİNDE ORGANİK PAMUK KULLANIMI

22-09-2017 22:54

Peki, organik pamuk ürünleri ne kadar biliyoruz?

Öncelikle organik tarımdan bahsedelim o zaman. Organik tarım, üretimde hiçbir kimyasal girdi kullanılmadan, çevreye zarar vermeyen üretim şeklini ifade eder. Bu tarım tipinin her aşaması kontrol edilmekte ve belirli sertifikasyonlara tabi tutulmaktadır. Organik tarımda yetiştirilme, toplanma, hasat, kesim, işleme, ambalajlama, etiketleme, depolama, taşıma ile ulaştırılma aşamasında hiçbir kimyasal ya da tarımsal ilaç kullanılmaz. Bu tarım tipi sayesinde çiftçiler ve aileleri tarım ilaçlarına maruz kalmadıklarından ilk başta onların daha sonra da toplumun sağlığı korunur.

Yeni doğan bebeğinizin giysilerinin pamuklu, yumuşacık ve doğal kumaşlardan üretilmesi yanında, içinde rahatça hareket edebilmesi için yeterli bollukta, kan dolaşımını engellemeyecek bir kesimi olması da çok önemlidir. Organik pamuk bebeğinizin cildinin en rahat nefes alabildiği malzemelerden biridir. Özellikle yeni doğmuş olan bebeğinizin cildine doğrudan temas eden çıtçıtlı body, zıbın, tulum, eldiven, bere gibi yeni doğan ve bebek giyim ürünlerinin seçimi çok önemlidir.
Biz bebegen olarak, yeni doğan ürün grubumuzda annelerin bu hassasiyetini göz önünde bulundurarak, organik pamuktan hem kız hem de erkek bebek giysileri için koleksiyonlar hazırlamaya devam ediyoruz.
Yeni doğan Bebekler için Organik Hastane Çıkış Setleri Bebekleriniz Doğduğu andan itibaren güvenli bir şekilde ,yumuşacık ve sağlıklı büyümelerini sağlayan pamuklu doğal penye kumaşlardan imal edilmektedir.
Yeni doğan kız bebeklere özel hazırlanan ve soft renklerin hakim olduğu ürünlerimizde yine yeni doğan bir bebeğin ihtiyacına yönelik olarak çıt çıtlı body, ikili alt üst takım, triko hırka gibi ürünlerimizi de çeşitli desenlerle sevimli hale getirdik.
Yeni doğan erkek bebeklerimizi de unutmadık tabi… Soft tonlarında renkler ile tasarladığımız modellerimizi de hazırlayıp, erkek bebek anne babalarının beğenilerine sunduk. Organik pamuktan ürettiğimiz yeni doğan koleksiyonumuz, hem bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hem de hediye almak isteyen tüm bebek yakınlarının işlerini kolaylaştırması bakımından çok cazip bence. Yeni doğan ve iç giyim koleksiyonlarımız ile yürümeye başlayan bebeklerimize yönelik hazırladığımız tüm bebek giyim koleksiyonumuzu takipte kalın.
Bebegen olarak hep en yeniye ve en sağlıklıya yönelik, annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen koleksiyonlar üretmeye ve sizlere sunmaya devam ediyor olacağız. Çünkü Bebeklerimiz en kıymetlilerimiz ...

Blog Etiketleri :
%100 Organik
Tüm Ürünlerimiz Organikdir.
Kapıda Ödeme
Kapıda Nakit veya Kredi Kartı
Güvenli Alışveriş
Bebegen olarak %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.
Kredi Kartı
Kredi Kartı ile Alışveriş ve Taksit İmkanı
İade Değişim
7 Gün içerisinde değişim fırsatı.
Yerli Üretim
%100 Yerli ve Milli Üretim Garantisi
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.